Paula Koivuniemi : Kaiken antanut

Säv.Mika Toivanen, san.Anna Eriksson

Musiikkivideon ohjaus Mikko Harma

Albumilta Matka

Warner Music Finland 2012

Konserttikevät

Viimeinenkin konsertti on tältä keväältä nyt ohi, vappupäivä Turun filharmonisen orkesterin kanssa oli unohtumaton kokemus. Kaikki konsertit ovat olleet omanlaisiaan, mutta yhteistä niille on ollut lämmin, mutta vauhdikas tunnelma sekä upeat orkesterit kapellimestari Markku Johanssonin johtamana. Kevään konsertit ovat antaneet paljon toivottavasti myös yleisölle, tästä on hyvä jatkaa kesää odotellen. 

Ja mikä parasta, ensi syksynä jatketaan vielä tällä ohjelmistolla Kuopiossa! Lokakuun 5.päivä on konsertti Kuopion kaupunginorkesterin säestyksellä Kuopion Musiikkitalossa.  

Talvilomaterveisiä

Terveisiä talvilomalta, täällä rentoudutaan ja nautitaan auringosta..

Seuraavat konsertit Lohjan kaupunginorkesterin kanssa Lohjalla (14.3.) ja Porvoossa (16.3.), niitä odotellaan jo innolla eli tervetuloa mukaan!

 

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2019 on saatettu alkuun ja sitä myöten myös kaikki alkuvuoden esiintymiset on nyt julkaistu. Kevääseen mahtuu sekä lämminhenkisiä konsertteja sinfoniaorkesteri-kokoonpanoilla että perinteisiä vauhdikkaita laivakeikkoja oman orkesterin kanssa.

Kevään konsertit

Konsertit Lohjalla, Porvoossa, Joensuussa ja Turussa johtaa Markku Johansson. Lämmintä tunnelmaa ja iloista mieltä huokuvissa konserteissa kuullaan kappaleita uusimmalta Elämästä-albumilta. Näiden lisäksi ohjelmistossa on toki omia tuttuja lauluja vuosien varrelta sekä kaikkien rakastamia ikivihreitä upeina sinfoniaorkesterisovituksina. Lahdessa ystävänpäivän konsertit johtaa Antti Rissanen ja konsertit poikkeavat myös ohjelmistoltaan hieman muista konserteista.

Tervetuloa viettämään kanssamme unohtumaton ilta!

Sivu 3 / 21 sivusta  < 1 2 3 4 5 >  Last ›