Paula Koivuniemi : Kaiken antanut

Säv.Mika Toivanen, san.Anna Eriksson

Musiikkivideon ohjaus Mikko Harma

Albumilta Matka

Warner Music Finland 2012

Kesälle kiitos

Kesää eletään jo yli puolessa välissä ja ihania kesätapahtumia on nähty ja koettu. On ollut ilo laulaa teidän kanssanne ja elokuun puolella on vielä muutama tapahtuma, joita odotetaan toki innolla!

Syksyn keikkalistaa päivitetään loppukesästä sitä mukaa kun tapahtumia julkaistaan. Tulossa on vielä muutamia pikkujoulutapahtumia sekä mahdollisesti myös muuta jouluaiheista!

Kesään on mahtunut työn lisäksi myös lomailua ja erityisesti olen nauttinut kauniista luonnosta ja ulkoilusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Toivottavasti myös muilla on ollut antoisa kesä, oli se sitten kulunut työntouhussa tai lomalla rentoutuen.

Konserttikevät

Viimeinenkin konsertti on tältä keväältä nyt ohi, vappupäivä Turun filharmonisen orkesterin kanssa oli unohtumaton kokemus. Kaikki konsertit ovat olleet omanlaisiaan, mutta yhteistä niille on ollut lämmin, mutta vauhdikas tunnelma sekä upeat orkesterit kapellimestari Markku Johanssonin johtamana. Kevään konsertit ovat antaneet paljon toivottavasti myös yleisölle, tästä on hyvä jatkaa kesää odotellen. 

Ja mikä parasta, ensi syksynä jatketaan vielä tällä ohjelmistolla Kuopiossa! Lokakuun 5.päivä on konsertti Kuopion kaupunginorkesterin säestyksellä Kuopion Musiikkitalossa.  

Talvilomaterveisiä

Terveisiä talvilomalta, täällä rentoudutaan ja nautitaan auringosta..

Seuraavat konsertit Lohjan kaupunginorkesterin kanssa Lohjalla (14.3.) ja Porvoossa (16.3.), niitä odotellaan jo innolla eli tervetuloa mukaan!

 

Sivu 3 / 21 sivusta  < 1 2 3 4 5 >  Last ›