Paula Koivuniemi : Kaiken antanut

Säv.Mika Toivanen, san.Anna Eriksson

Musiikkivideon ohjaus Mikko Harma

Albumilta Matka

Warner Music Finland 2012

Talvilomaterveisiä

Terveisiä talvilomalta, täällä rentoudutaan ja nautitaan auringosta..

Seuraavat konsertit Lohjan kaupunginorkesterin kanssa Lohjalla (14.3.) ja Porvoossa (16.3.), niitä odotellaan jo innolla eli tervetuloa mukaan!

 

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2019 on saatettu alkuun ja sitä myöten myös kaikki alkuvuoden esiintymiset on nyt julkaistu. Kevääseen mahtuu sekä lämminhenkisiä konsertteja sinfoniaorkesteri-kokoonpanoilla että perinteisiä vauhdikkaita laivakeikkoja oman orkesterin kanssa.

Kevään konsertit

Konsertit Lohjalla, Porvoossa, Joensuussa ja Turussa johtaa Markku Johansson. Lämmintä tunnelmaa ja iloista mieltä huokuvissa konserteissa kuullaan kappaleita uusimmalta Elämästä-albumilta. Näiden lisäksi ohjelmistossa on toki omia tuttuja lauluja vuosien varrelta sekä kaikkien rakastamia ikivihreitä upeina sinfoniaorkesterisovituksina. Lahdessa ystävänpäivän konsertit johtaa Antti Rissanen ja konsertit poikkeavat myös ohjelmistoltaan hieman muista konserteista.

Tervetuloa viettämään kanssamme unohtumaton ilta!

Syystervehdys

Nyt on syksy jo hyvässä vauhdissa ja vielä kaksi Roots & Friends -kiertueen konserttia jäljellä, Tampere ja Mikkeli! Vähitellen alkaa myös ensi kevään aikataulut hahmottua ja piakkoin päästään julkaisemaan esiintymisiä keikkalistalle. Joulun tienoilla ja heti alkuvuodesta lomaillaan tuttuun tapaan, mutta myös talveksi on tulossa risteilyjä ja konsertteja. Syksy on ollut tähän mennessä aurinkoinen ja energiaa on haettu pitkiltä lenkeiltä tämän pirteän koirakaverin kanssa. Sirun kanssa toivotamme kaikille mukavaa syksyn jatkoa, keikoilla nähdään!

 

Sivu 3 / 20 sivusta  < 1 2 3 4 5 >  Last ›