Paula Koivuniemi : Kaiken antanut

Säv.Mika Toivanen, san.Anna Eriksson

Musiikkivideon ohjaus Mikko Harma

Albumilta Matka

Warner Music Finland 2012

Hyvää joulua

Rauhallista joulua kaikille! Toivottaa, Paula & Laura

Täällä siirrytään lomatunnelmiin muutamaksi viikoksi, nähdään keikoilla taas ensi vuoden puolella!

Iloista syksyä

Syksy on lähtenyt pirteästi käyntiin eikä pimeys ole häirinnyt, kun on ollut paljon erilaisia esiintymisiä piristämässä iltoja. Tämän vuoden osalta on konsertit kaupunginorkesterien kanssa nyt ohi, kiitokset orkesterille ja yleisölle ihanasta viikonlopusta Kuopiossa! Onneksi on kuitenkin vielä paljon muita esiintymisiä tulossa ennen alkuvuoden lomaa. Lähiviikkoina julkaistaan keikkalistalle vielä muutama yleisötapahtuma tälle syksylle ja ensi vuoden suunnittelu on lähdössä parhaillaan käyntiin. Iloista syksyn jatkoa kaikille ja tapahtumissa nähdään! 

Kesälle kiitos

Kesää eletään jo yli puolessa välissä ja ihania kesätapahtumia on nähty ja koettu. On ollut ilo laulaa teidän kanssanne ja elokuun puolella on vielä muutama tapahtuma, joita odotetaan toki innolla!

Syksyn keikkalistaa päivitetään loppukesästä sitä mukaa kun tapahtumia julkaistaan. Tulossa on vielä muutamia pikkujoulutapahtumia sekä mahdollisesti myös muuta jouluaiheista!

Kesään on mahtunut työn lisäksi myös lomailua ja erityisesti olen nauttinut kauniista luonnosta ja ulkoilusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Toivottavasti myös muilla on ollut antoisa kesä, oli se sitten kulunut työntouhussa tai lomalla rentoutuen.

Sivu 2 / 21 sivusta  < 1 2 3 4 >  Last ›