Joulukonsertit 2020

Tälle vuodelle suunniteltujen joulukonserttien kohtalo odottaa vielä lopullista päätöstä, sillä koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset kirkkojen yleisömäärissä vaikeuttavat huomattavasti konserttien järjestämistä. Päivitämme tänne sekä sosiaaliseen mediaan tiedon heti kun lippuja on saatavilla tai jos konsertit päätetään perua. Konsertteja odotellaan jo innolla! 

Päivitys 11.11.
Valitettavasti kaikki suunnitellut joulukonsertit joudutaan perumaan, sillä seurakuntien asettamat koronarajoitukset jatkuvat joulukuun ajan.

Kauneimmat Joululaulut 2020

Kunnia-asia toimia Kauneimmat Joululaulut 2020 -kampanjan suojelijana! Tehtävä on arvokas ja tarkoitus tärkeä; tämä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Lisätietoa kampanjasta ja tapahtumista löytyy tästä linkistä.

Kesää kohti

Vaikka poikkeustila koetteleekin meidän kaikkien elämää tavalla tai toisella, yritetään silti nauttia alkavasta kesästä ja suunnitella tulevaa. 

Syksyn esiintymiset toteutuvat näillä näkymin keikkakalenterin mukaan ja joulukuulle ollaan mahdollisesti vielä suunnittelemassa uutta!

KORONAVIRUSTIEDOTE

Päivitys 25.4.2020

Hallituksen linjauksen mukaisesti, kaikki esiintymiset heinäkuun loppuun asti peruuntuvat. 

Osa tapahtumista siirtyy myöhemmäksi ja osa perutaan tältä vuodelta kokonaan. Päivitämme keikkalistalle tilannette sitä mukaa, kun järjestäjät meille ilmoittavat tapahtumien perumisesta tai siisrtämisestä myöhempään ajankohtaan. Niin harmillista kuin tämä onkin niin yritetään pitää katseet tulevaisuudessa ja noudatetaan annettuja määräyksiä.

Päivitys 30.3.2020

Viking Line on joutunut peruuttamaan myös toukokuulta kaikkien artistien esiintymiset koronavirustilanteen vuoksi, joten 30.5. Paulan esiintyminen M/S Viking XPRS:llä valitettavasti peruuntuu. Seuraava esiintyminen kyseisellä laivalla on 19.9.2020

14.3.2020 Koronavirustilanteeseen liittyen:

Esiintyminen Seinäjoella viikon kuluttua lauantaina (21.3.) siirretään myöhempään ajankohtaan. Tilaisuuteen ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esiintymispäivänä!

Samoin risteily Viking Gracella 28.3. joudutaan tällä erää perumaan, toivottavasti saamme siirrettyä tätä parilla kuukaudella.

Tiedotamme mahdollisimman pian, kun löydämme korvaavat päivät!

Hyvää joulua

Rauhallista joulua kaikille! Toivottaa, Paula & Laura

Täällä siirrytään lomatunnelmiin muutamaksi viikoksi, nähdään keikoilla taas ensi vuoden puolella!

Iloista syksyä

Syksy on lähtenyt pirteästi käyntiin eikä pimeys ole häirinnyt, kun on ollut paljon erilaisia esiintymisiä piristämässä iltoja. Tämän vuoden osalta on konsertit kaupunginorkesterien kanssa nyt ohi, kiitokset orkesterille ja yleisölle ihanasta viikonlopusta Kuopiossa! Onneksi on kuitenkin vielä paljon muita esiintymisiä tulossa ennen alkuvuoden lomaa. Lähiviikkoina julkaistaan keikkalistalle vielä muutama yleisötapahtuma tälle syksylle ja ensi vuoden suunnittelu on lähdössä parhaillaan käyntiin. Iloista syksyn jatkoa kaikille ja tapahtumissa nähdään! 

Sivu 1 / 13 sivusta  1 2 3 >  Last ›