TIEDOTE

Päivitys 30.3.2020

Viking Line on joutunut peruuttamaan myös toukokuulta kaikkien artistien esiintymiset koronavirustilanteen vuoksi, joten 30.5. Paulan esiintyminen M/S Viking XPRS:llä valitettavasti peruuntuu. Seuraava esiintyminen kyseisellä laivalla on 19.9.2020

14.3.2020 Koronavirustilanteeseen liittyen:

Esiintyminen Seinäjoella viikon kuluttua lauantaina (21.3.) siirretään myöhempään ajankohtaan. Tilaisuuteen ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esiintymispäivänä!

Samoin risteily Viking Gracella 28.3. joudutaan tällä erää perumaan, toivottavasti saamme siirrettyä tätä parilla kuukaudella.

Tiedotamme mahdollisimman pian, kun löydämme korvaavat päivät!

Hyvää joulua

Rauhallista joulua kaikille! Toivottaa, Paula & Laura

Täällä siirrytään lomatunnelmiin muutamaksi viikoksi, nähdään keikoilla taas ensi vuoden puolella!

Iloista syksyä

Syksy on lähtenyt pirteästi käyntiin eikä pimeys ole häirinnyt, kun on ollut paljon erilaisia esiintymisiä piristämässä iltoja. Tämän vuoden osalta on konsertit kaupunginorkesterien kanssa nyt ohi, kiitokset orkesterille ja yleisölle ihanasta viikonlopusta Kuopiossa! Onneksi on kuitenkin vielä paljon muita esiintymisiä tulossa ennen alkuvuoden lomaa. Lähiviikkoina julkaistaan keikkalistalle vielä muutama yleisötapahtuma tälle syksylle ja ensi vuoden suunnittelu on lähdössä parhaillaan käyntiin. Iloista syksyn jatkoa kaikille ja tapahtumissa nähdään! 

Kesälle kiitos

Kesää eletään jo yli puolessa välissä ja ihania kesätapahtumia on nähty ja koettu. On ollut ilo laulaa teidän kanssanne ja elokuun puolella on vielä muutama tapahtuma, joita odotetaan toki innolla!

Syksyn keikkalistaa päivitetään loppukesästä sitä mukaa kun tapahtumia julkaistaan. Tulossa on vielä muutamia pikkujoulutapahtumia sekä mahdollisesti myös muuta jouluaiheista!

Kesään on mahtunut työn lisäksi myös lomailua ja erityisesti olen nauttinut kauniista luonnosta ja ulkoilusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Toivottavasti myös muilla on ollut antoisa kesä, oli se sitten kulunut työntouhussa tai lomalla rentoutuen.

Konserttikevät

Viimeinenkin konsertti on tältä keväältä nyt ohi, vappupäivä Turun filharmonisen orkesterin kanssa oli unohtumaton kokemus. Kaikki konsertit ovat olleet omanlaisiaan, mutta yhteistä niille on ollut lämmin, mutta vauhdikas tunnelma sekä upeat orkesterit kapellimestari Markku Johanssonin johtamana. Kevään konsertit ovat antaneet paljon toivottavasti myös yleisölle, tästä on hyvä jatkaa kesää odotellen. 

Ja mikä parasta, ensi syksynä jatketaan vielä tällä ohjelmistolla Kuopiossa! Lokakuun 5.päivä on konsertti Kuopion kaupunginorkesterin säestyksellä Kuopion Musiikkitalossa.  

Sivu 1 / 12 sivusta  1 2 3 >  Last ›