Paula Koivuniemi : Kaiken antanut

Säv.Mika Toivanen, san.Anna Eriksson

Musiikkivideon ohjaus Mikko Harma

Albumilta Matka

Warner Music Finland 2012

Talviloma

Aivan ensin kiitos kaikille ihanista lomatervehdyksistä! Lomareissu oli lämmin, aurinkoinen ja rentouttava, kuten loman pitääkin olla. Nyt on hetkeksi palattu työntouhuun ja esiintymislavoille, mutta helmikuun jälkeen talviloma jatkuu ja kevään aikana onkin tiedossa vielä lisää reissuja.

Kevät tuo tullessaan kuitenkin myös työskentelyä musiikin parissa täällä kotimaassa. Uutta musiikkia työstetään nyt vauhdilla ja sen parissa tullaan viettämään paljon aikaa seuraavina kuukausina. Näin ollen näemme keikoilla vasta hieman ennen kesää. 

Hyvää uutta vuotta 2018!

Haluan toivottaa teille kaikille hyvää alkavaa vuotta 2018! Mennyt vuosi oli monin tavoin tapahtumarikas ja antoisa. Paljon on hienoja muistoja kertynyt ja nyt vaan innolla kohti uusia kokemuksia. Tämän vuoden puolella on myös tulossa uutta musiikkia, jota nyt täydellä tohinalla valmistellaan. Kuitenkin nyt alkuvuodesta on suunnitelmissa lomailla ja kerätä energiaa! 

Risteilyterveisiä

Vaikka aallot hieman paluumatkalla keinuttivat laivaa, niin jälleen tuli vietettyä hieno risteily! Suuri kiitos pirteälle ja aina niin iloiselle yleisölle, odotamme seuraavaa reissua  jo innolla. Terveiset koko ryhmältä ja tavataan taas pian! 

 

Sivu 5 / 21 sivusta ‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›