Uusimmat levytykset

 

ELÄMÄSTÄ-ALBUMI KEVÄÄLLÄ 2018

Paula Koivuniemi julkaisi vahvoja tekstejä ja koskettavia tarinoita sisältävän levyn toukokuussa 2018. Elämästä–niminen albumi julkaistiin toukokuun 25. päivä. Levylle on valikoitunut elämänmakuisia cover-kappaletta menneiltä vuosikymmeniltä aina tähän päivään asti. Albumin julkaisi MagnumLive-yhtiö, jonka kanssa Paula vastikään aloitti yhteistyön. Albumin sovituksista kaikki ovat Mika Toivasen käsialaa.

Elämästä-albumilta löytyy Paulalle itselleen tärkeitä kappaleita vuosien varrelta. Levylle valitiin kymmenen elämänmakuista, suuria tunteita sisältävää cover-kappaletta, joista jokaisen Paula kokee sanomaltaan merkitykselliseksi. Ensimmäinen single-julkaisu oli "Äiti" (La Mamma, Aznavour), joka julkaistiin suoratoistopalveluissa äitienpäiväksi 2018.

DUETOT-ALBUMI LOKAKUUSSA 2016

Paula Koivuniemi julkaisi ainutlaatuisen Duetot -albumin Suomen eturivin miesartistien kanssa lokakuun lopulla. Albumilla kuullaan suuria tunteita sisältäviä duettoja Paulalle tärkeiden miesartistien kanssa. Levyllä kuullaan muun muassa Elastinen, Vesa-Matti Loiri, Lauri Tähkä, Samuli Edelmann, Toni Wirtanen ja Jari Sillanpää.

KUN JOULU ON -JOULULEVY 2013

Paula Koivuniemen pitkän uran ensimmäinen joululevy Kun joulu on julkaistiin 15. marraskuuta 2013. Hovituottaja Mika Toivanen on loihtinut Kun joulu on -levylle tunnelmallisen, elokuvallisen äänimaiseman. Paulan herkkä puoli tulee albumilla vahvasti esiin. Kaikki laulut on valittu huolella, ja musiikki itsessään on kaunista ja koskettavaa.

- Uran ensimmäisen joululevyn tekeminen on ollut tunteikas projekti. Tuntuu upealta, että ihmiset ovat löytäneet joululevyni, kun nyt pitkän harkinnan jälkeen rohkaistuin sen tekemään, Paula iloitsee.

Albumilla on kaksi uutta kappaletta, Lauri Tähkän ystävälleen kirjoittama Yhdessä sekä Mika Toivasen ja Sinikka Svärdin Ilon hetkiä. Lisäksi Kun joulu on sisältää kolme uutta versiota Paulan aiemmin levyttämistä joululauluista: Toive, Tähti tähdistä kirkkain ja Enkeli.

Paula itse valitsi albumille myös suosikkinsa klassikkojoululauluista. Levyllä kuullaan herkät tulkinnat kappaleista Varpunen jouluaamuna, Konsta Jylhän joululaulu, Aavistus, Kun joulu on ja Tulkoon joulu.

MATKA-ALBUMI 2012

Paula Koivuniemi teki toukokuussa 2012 julkaistulla Matka-albumillaan näyttävän paluun Warner Music:lle.

Levyn teksteistä suurin osa on lähtöisin naisten kynästä. Niitä ovat olleet kirjoittamassa muun muassa Anna Eriksson, Regina-yhtyeen Iisa Pykäri, Sinikka Svärd ja Kikka Laitinen. Äänimaiseman on päivittänyt Paulan hovituottaja Mika Toivanen.

- Pääsin tällä albumilla tekemään töitä sekä luottoihmisten että uusien lahjakkaiden tekijöiden kanssa. Odotan kovasti, että pääsen esittämään yleisölle Matka-levyn kappaleita, Paula sanoo.

Paula Koivuniemi on huikean 50-vuotisen uransa aikana lunastanut paikkansa suomalaisen iskelmän kuningattarena. Hän on koko kansan karismaattinen suosikki, jonka albumeita on myyty satojatuhansia.

Uuden levyn ensimmäinen singlelohkaisu oli vauhdikas Queen ja seuraava single on Mika Toivasen säveltämä ja Anna Erikssonin sanoittama balladi Kaiken antanut.