Paula Koivuniemi : Kaiken antanut

Säv.Mika Toivanen, san.Anna Eriksson

Musiikkivideon ohjaus Mikko Harma

Albumilta Matka

Warner Music Finland 2012

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2019 on saatettu alkuun ja sitä myöten myös kaikki alkuvuoden esiintymiset on nyt julkaistu. Kevääseen mahtuu sekä lämminhenkisiä konsertteja sinfoniaorkesteri-kokoonpanoilla että perinteisiä vauhdikkaita laivakeikkoja oman orkesterin kanssa.

Kevään konsertit

Konsertit Lohjalla, Porvoossa, Joensuussa ja Turussa johtaa Markku Johansson. Lämmintä tunnelmaa ja iloista mieltä huokuvissa konserteissa kuullaan kappaleita uusimmalta Elämästä-albumilta. Näiden lisäksi ohjelmistossa on toki omia tuttuja lauluja vuosien varrelta sekä kaikkien rakastamia ikivihreitä upeina sinfoniaorkesterisovituksina. Lahdessa ystävänpäivän konsertit johtaa Antti Rissanen ja konsertit poikkeavat myös ohjelmistoltaan hieman muista konserteista.

Tervetuloa viettämään kanssamme unohtumaton ilta!

Syystervehdys

Nyt on syksy jo hyvässä vauhdissa ja vielä kaksi Roots & Friends -kiertueen konserttia jäljellä, Tampere ja Mikkeli! Vähitellen alkaa myös ensi kevään aikataulut hahmottua ja piakkoin päästään julkaisemaan esiintymisiä keikkalistalle. Joulun tienoilla ja heti alkuvuodesta lomaillaan tuttuun tapaan, mutta myös talveksi on tulossa risteilyjä ja konsertteja. Syksy on ollut tähän mennessä aurinkoinen ja energiaa on haettu pitkiltä lenkeiltä tämän pirteän koirakaverin kanssa. Sirun kanssa toivotamme kaikille mukavaa syksyn jatkoa, keikoilla nähdään!

 

Elämästä

Uusi Elämästä-albumini julkaistaan toukokuun 25. päivä! Levyllä on vahvoja tekstejä sekä suuria tunteita sisältäviä kappaleita, joista osa on kulkenut matkassani jo pitkään. Syksyllä on tulossa levyn musiikkiin pohjautuva konsertti Elämästä ja Rakkaudesta. Konsertti järjestetään Helsingissä, Savoy-teatterissa syyskuun 2.päivä ja siinä kuullaan nimensä mukaisesti myös vuonna 2010 julkaistun Rakkaudesta-levyn lauluja. Tervetuloa viettämään ainutlaatuinen, tunnelmallinen ilta!

Elämästä ja rakkaudesta -konsertti Savoy-teatterissa Sunnuntaina 2.9.2018, klo 18:00.

Konsertin lippujen myynti alkaa ma 7.5. Savoy / Lippu.fi

Sivu 4 / 21 sivusta ‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›