Paula Koivuniemi : Kaiken antanut

Säv.Mika Toivanen, san.Anna Eriksson

Musiikkivideon ohjaus Mikko Harma

Albumilta Matka

Warner Music Finland 2012

Elämästä

Uusi Elämästä-albumini julkaistaan toukokuun 25. päivä! Levyllä on vahvoja tekstejä sekä suuria tunteita sisältäviä kappaleita, joista osa on kulkenut matkassani jo pitkään. Syksyllä on tulossa levyn musiikkiin pohjautuva konsertti Elämästä ja Rakkaudesta. Konsertti järjestetään Helsingissä, Savoy-teatterissa syyskuun 2.päivä ja siinä kuullaan nimensä mukaisesti myös vuonna 2010 julkaistun Rakkaudesta-levyn lauluja. Tervetuloa viettämään ainutlaatuinen, tunnelmallinen ilta!

Elämästä ja rakkaudesta -konsertti Savoy-teatterissa Sunnuntaina 2.9.2018, klo 18:00.

Konsertin lippujen myynti alkaa ma 7.5. Savoy / Lippu.fi

Talviloma

Aivan ensin kiitos kaikille ihanista lomatervehdyksistä! Lomareissu oli lämmin, aurinkoinen ja rentouttava, kuten loman pitääkin olla. Nyt on hetkeksi palattu työntouhuun ja esiintymislavoille, mutta helmikuun jälkeen talviloma jatkuu ja kevään aikana onkin tiedossa vielä lisää reissuja.

Kevät tuo tullessaan kuitenkin myös työskentelyä musiikin parissa täällä kotimaassa. Uutta musiikkia työstetään nyt vauhdilla ja sen parissa tullaan viettämään paljon aikaa seuraavina kuukausina. Näin ollen näemme keikoilla vasta hieman ennen kesää. 

Hyvää uutta vuotta 2018!

Haluan toivottaa teille kaikille hyvää alkavaa vuotta 2018! Mennyt vuosi oli monin tavoin tapahtumarikas ja antoisa. Paljon on hienoja muistoja kertynyt ja nyt vaan innolla kohti uusia kokemuksia. Tämän vuoden puolella on myös tulossa uutta musiikkia, jota nyt täydellä tohinalla valmistellaan. Kuitenkin nyt alkuvuodesta on suunnitelmissa lomailla ja kerätä energiaa! 

Sivu 4 / 20 sivusta ‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›