Iloista syksyä

Syksy on lähtenyt pirteästi käyntiin eikä pimeys ole häirinnyt, kun on ollut paljon erilaisia esiintymisiä piristämässä iltoja. Tämän vuoden osalta on konsertit kaupunginorkesterien kanssa nyt ohi, kiitokset orkesterille ja yleisölle ihanasta viikonlopusta Kuopiossa! Onneksi on kuitenkin vielä paljon muita esiintymisiä tulossa ennen alkuvuoden lomaa. Lähiviikkoina julkaistaan keikkalistalle vielä muutama yleisötapahtuma tälle syksylle ja ensi vuoden suunnittelu on lähdössä parhaillaan käyntiin. Iloista syksyn jatkoa kaikille ja tapahtumissa nähdään! 

Kesälle kiitos

Kesää eletään jo yli puolessa välissä ja ihania kesätapahtumia on nähty ja koettu. On ollut ilo laulaa teidän kanssanne ja elokuun puolella on vielä muutama tapahtuma, joita odotetaan toki innolla!

Syksyn keikkalistaa päivitetään loppukesästä sitä mukaa kun tapahtumia julkaistaan. Tulossa on vielä muutamia pikkujoulutapahtumia sekä mahdollisesti myös muuta jouluaiheista!

Kesään on mahtunut työn lisäksi myös lomailua ja erityisesti olen nauttinut kauniista luonnosta ja ulkoilusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Toivottavasti myös muilla on ollut antoisa kesä, oli se sitten kulunut työntouhussa tai lomalla rentoutuen.

Konserttikevät

Viimeinenkin konsertti on tältä keväältä nyt ohi, vappupäivä Turun filharmonisen orkesterin kanssa oli unohtumaton kokemus. Kaikki konsertit ovat olleet omanlaisiaan, mutta yhteistä niille on ollut lämmin, mutta vauhdikas tunnelma sekä upeat orkesterit kapellimestari Markku Johanssonin johtamana. Kevään konsertit ovat antaneet paljon toivottavasti myös yleisölle, tästä on hyvä jatkaa kesää odotellen. 

Ja mikä parasta, ensi syksynä jatketaan vielä tällä ohjelmistolla Kuopiossa! Lokakuun 5.päivä on konsertti Kuopion kaupunginorkesterin säestyksellä Kuopion Musiikkitalossa.  

Talvilomaterveisiä

Terveisiä talvilomalta, täällä rentoudutaan ja nautitaan auringosta..

Seuraavat konsertit Lohjan kaupunginorkesterin kanssa Lohjalla (14.3.) ja Porvoossa (16.3.), niitä odotellaan jo innolla eli tervetuloa mukaan!

 

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2019 on saatettu alkuun ja sitä myöten myös kaikki alkuvuoden esiintymiset on nyt julkaistu. Kevääseen mahtuu sekä lämminhenkisiä konsertteja sinfoniaorkesteri-kokoonpanoilla että perinteisiä vauhdikkaita laivakeikkoja oman orkesterin kanssa.

Kevään konsertit

Konsertit Lohjalla, Porvoossa, Joensuussa ja Turussa johtaa Markku Johansson. Lämmintä tunnelmaa ja iloista mieltä huokuvissa konserteissa kuullaan kappaleita uusimmalta Elämästä-albumilta. Näiden lisäksi ohjelmistossa on toki omia tuttuja lauluja vuosien varrelta sekä kaikkien rakastamia ikivihreitä upeina sinfoniaorkesterisovituksina. Lahdessa ystävänpäivän konsertit johtaa Antti Rissanen ja konsertit poikkeavat myös ohjelmistoltaan hieman muista konserteista.

Tervetuloa viettämään kanssamme unohtumaton ilta!

Sivu 2 / 13 sivusta  < 1 2 3 4 >  Last ›