Radio Dei 9.-13.12.

Paula on Radio Dei:n Viikon Vieraana 9.-13.12., päivittäin klo: 15.20 alkaen Toivon Päivä-lähetyksessä. Mukavaa viikon alkua kaikille!

Tämän linkin kautta lisää tietoa ohjelmasta!

Huomenta Suomi 2.12.

Paula huomenna maanantaina (2.12.) vieraana Huomenta Suomessa!

Maikkarilla klo: 8.50, kaikki telkkarin ääreen siis aamulla.

PAULAN JOULULEVY MYI KULTAA!

Warner Music tiedottaa: Paula Koivuniemen uran ensimmäinen joululevy myi kultaa

Paula Koivuniemen pitkän uran ensimmäinen joululevy Kun joulu on julkaistiin 15. marraskuuta. Levy on myynyt jo kultaa eli yli 10 000 kappaletta.

Paula Koivuniemen hovituottaja Mika Toivanen on loihtinut Kun joulu on -levylle tunnelmallisen, elokuvallisen äänimaiseman. Paulan herkkä puoli tulee albumilla vahvasti esiin. Kaikki laulut on valittu huolella, ja musiikki itsessään on kaunista ja koskettavaa.

- Uran ensimmäisen joululevyn tekeminen on ollut tunteikas projekti. Tuntuu upealta, että ihmiset ovat löytäneet joululevyni, kun nyt pitkän harkinnan jälkeen rohkaistuin sen tekemään, Paula iloitsee.

Albumilla on kaksi uutta kappaletta, Lauri Tähkän ystävälleen kirjoittama Yhdessä sekä Mika Toivasen ja Sinikka Svärdin Ilon hetkiä. Lisäksi Kun joulu on sisältää kolme uutta versiota Paulan aiemmin levyttämistä joululauluista: Toive, Tähti tähdistä kirkkain ja Enkeli.

Paula itse valitsi albumille myös suosikkinsa klassikkojoululauluista. Levyllä kuullaan herkät tulkinnat kappaleista Varpunen jouluaamuna, Konsta Jylhän joululaulu, Aavistus, Kun joulu on ja Tulkoon joulu.

29.11. Puoli seitsemän

Ensi perjantaina 29. päivä Paula vierailee Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Muistakaa kääntää Yle 1:lle klo18.30 ! 

15.11. Tartu mikkiin

Nyt perjantaina Paulan kanssa Tartu mikkiin -ohjelmassa on mukana Laura Alajääski, Antti Railio ja Osku Ketola.

TV2:lla klo 21 alkaen!

Sivu 5 / 11 sivusta ‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›